Om os

Vores historie

VietDan Web blev startet under Corona-pandemien af 3 danskere bosat i Vietnam.

I 2016 havde Kenneth et website der blev hacket og inficeret med frække billeder, og der blev sendt automatiske SPAM mails ud til de brugere der havde en konto på sitet.

Den virksomhed (enkeltmandsvirksomhed) der havde lavet hjemmesiden, tog ikke ansvar for problemerne, og det endte med at koste ca. 50.000 kr. for at udbedret problemerne, da det krævede et andet bureaus hjælp.

De “hurtige” webbureauer – er både hurtigt inde og ude

Kenneth startede i 2012 Vietnam Rejser, som gennem årene, havde haft nogle forskellige udviklere indover, der ikke var været til at få fat i, da der opstod problemer.

Det løb op i over 100.000 kr. at få lavet hjemmesiden om og om igen.

I 2019 kom Michael ind i billedet og fik til opgave at lave en helt ny udgave af Vietnam Rejsers hjemmeside.

Da muligheden bød sig, udviklede samarbejdet sig og Michael blev en del af Vietnam Rejser.

Thomas var allerede ansat hos Vietnam Rejser, og hans erfaring indenfor kundekontakt og kommunikation, var det en selvfølge at han blev en del af projektet.

En virus tog fokus

Covid-19 har ændret livet og mulighederne for mange, ikke mindst os i rejsebranchen. Vi bor alle 3 i Vietnam, hvor der endnu ikke er sat en dato for genåbning af grænserne.

Derfor snakkede vi om muligheden for at bruge hver vores erfaringer, i et fælles projekt. Her blev tankerne og projektet bag VietDan Web født.

Ansvar og kundeservice

Vi ønsker at tage den erfaring Michael har med webudvikling, Kenneths erfaringer med dårlige webbureauer, god kundeservice fra Vietnam Rejser, samt den erfaring Thomas har fra kundekontakt, support og kommunikation med over i VietDan Web.

Uddannet webudviklere

Michael og Kenneth er uddannet webudviklere.

10 års erfaring med SEO

Vi har til sammen mere end 10 års erfaring med søgemaskineoptimering.

20 års erfaring indenfor kundeservice

Både Kenneth, Michael og Thomas har arbejdet med kundeservice i forskellige brancher. Den viden og erfaring tager vi med ind i VietDan Web.

20 års erfaring med webudvikling

Vi har til sammen mere end 20 års erfaring med webudvikling.

Vi ved hvad et dårligt webbureau er

Kenneth har prøvet på egen krop hvad det vil sige at komme i kontakt med de hurtige og smarte typer - der kan "alt". Derfor tilbyder vi ikke mere end vi har kompetencer til, og vi ved vi kan overholde.

Vi gør det vi er gode til - det skal du også

Vi ved hvad det vil sige at have fokus på forretningen, og lade andre hjælpe med det de er gode til.

En guide til dig

Vi har lavet en guide til dig, der viser dig hvad du skal være opmærksom på når du skal have ny hjemmeside, og finde en samarbejdspartner til at lave den. Find guiden "Overvejelser før køb af hjemmeside" her.

Michael Martensen

Michael er uddannet webudvikler og multimediedesigner.

Michael har 10 års erfaring med webudvikling og programmering. Han har arbejdet for rejsebureauer hvor han har været webadministrator og stået for in-house IT. 

Michael bor i Hanoi i det nordlige Vietnam

Michael Martensen, udvikler hos VietDan Web
Kenneth Rasmussen fra VietDan Web

Kenneth Rasmussen

Kenneth er uddannet webudvikler  og har på egen krop mærket hvor vigtigt det er at have et opdateret og vedligeholdt site. 

Han havde et site der blev hacket, som skabte store problemer for både indholdet og de øvrige bruger der havde skrevet sig op på sitet.

Kenneth bor i Hoi An i det centrale Vietnam.

Tilmeld vores nyhedsbrev her

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage ved at afmelde dig nyhedsbrevet.